نان شیر ژاپنی + طرز تهیه

به گزارش وبلاگ بهبهانی، قصد داریم امروز شما را با دستور تهیه نان شیر ژاپنی آشنا کنیم.

نان شیر ژاپنی + طرز تهیه

مواداولیه استارتر:

40 گرم ارد اگه ترازو نداشتین هر یک قاشق غذا خوری پر ارد تقریبا 10 گرم میشه و200 میلی لیتر یا گرم اب

خوب اول ارد و اب رو مخلوط کنید و با چنگال بزنید تا ارد تو اب حل بشه وبعد رو حرارت بذارید ومرتب هم بزنید تا اب بخار بشه ویه خمیر لطیف مثل پودینگ بدست بیاد خاموش کنید وبذارید خنک بشه واین استارتر باید 4 تا 5 ساعت زودتر آماده بشه

مواد اولیه نان:

ارد 600 گرم

مایه خمیر 10 گرم معادل یه قاشق غذا خوری سرصاف

تخم مرغ یک عدد

کره 50 گرم

شیر ولرم 300 گرم یا میلی لیتر

شکر 60 گرم

نمک یک قاشق چای خوری

مواد برای رومال:

یک زرده تخم مرغ

یک تا دوقاشق شیر

می تونید برای رومال فقط از شیر بهره ببرید وزرده رو حذف کنید در این صورت رویه نون روشنتر می شه.

طرز تهیه:

اول شیر ولرم ومایه خمیر ویه قاشق مرباخوری از شکر رو با هم مخلوط کنید ودر ظرف رو بزارید تا 10 دقیقه عمل بیاد وپف کنه

حالا بهتره مواد رو با دستگاه خمیر زن بزنید واگه نداشتین 20 دقیقه باید خمیر رو ورز بدید خمیر خیلی چسبناکه بهش ارد غیر از مواد اولیه اضافه نکنید، چون بافتش سفت میشه من یه مقدار با خمیر زن غذا ساز ورز دادم ویه مقدار با دست که نتونستم ورز دادن با دست رو فیلم بگیرم .

پس تو ظرفی که می خواهید خمیر رو درست کنید ارد ونمک رو که سه بار الک کردید وکره وتخم مرغ وشکر ومایه خمیر عمل اومده واستارتر که 5 ساعت استراحت دادیم رو ریخته وورز میدیم بعد دیت رو چرب کنید وخمیر رو تو ظرف بزرگتر منتقل کنید روشو بپوشنید ویک ساعت استراحت بدید

بعد یک ساعت پف خمیر رو گرفته وبه 8 قسمت تقسیم کنید فقط توجه کنید مثل من ناشیانه ونامساوی تقسیم نکنید وتو دست کمی ورز بدید وجمع کنید وتو سینی بزارید وباز روشو بکشید و 15 دقیقه استراحت بدید

حالا خمیر رو منتقل کنید تو ظرفی که می خواد بره تو فر وباز روشو بکشید و45 دقیقه استراحت بدید

حالا رومال شیر ویا مخلوط شیر وزرده رو روی خمیر بدید وتو فر 180 درجه وزمان 20 دقیقه بزارید وبعد درجه 165 وزمان 20 دقیقه

من تو سولاردوم برنامه کانوکشن وسینی پایه کوتاه رو گذاشتم وزمان 20 ودرجه 180 گذاشتم بعد این زمان درجه رو روی 165 وزمان 20 دقیقه گذاشتم تا پخت بعد گذاشتم کمی خنک شد وبا چاقو دور نون رو از ظرف جدا کردم ورو توری برگردوندم.

منبع: گردشبان

به "نان شیر ژاپنی + طرز تهیه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نان شیر ژاپنی + طرز تهیه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید